Aanbieding

Chakra meditatie kaars € 3,25 € 1,50

Gastenboek

  • 25-07-2019 - Vandaag was de grote onthulling. Ik heb zelden zulke mooie...  lees meer
  • 24-11-2018 - Al verschillende mooie krachtige spullen gekocht en laten maken ....  lees meer
  • 29-07-2016 - Al verschillende bestellingen gedaan vanuit België, top service! Ook als...  lees meer
Plaats een bericht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
  • linkedin botton
  • face book icoon 3d
  • twitter logo
  • ideal logo
  • post nl
  • abn logo
  • whats app

Privacy beleid Charaenaan-Insight new age & wellness Gifts

 

Privacy beleid Charaenaan-Insight new age & wellness Gifts :

 

Charaenaan-Insight new age & wellness Gifts , gevestigd te Hoorn, aan Breitner hof 42 te Hoorn dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door Charaenaan-Insight new age & wellness Gifts hierna te noemen Charaenaan-Insight

Charaenaan-Insight is een onafhankelijke webwinkel.

Via de website van de Charaenaan-Insight bieden wij verschillende diensten en producten aan.

Daarbij verwerken wij privacygevoelige informatie, ook wel persoonsgegevens genoemd.

Als in onderstaande wordt gesproken over de Charaenaan-Insight dan worden daarmee ook bedoeld haar webshop ,Facebook pagina’s , Instagram en verkooppagina’s  via Marktplaats.

Foto’s van eigen Productie en promotie beeldmatriaal mogen door Charaenaan-insight / Charaenaan's Creations online en offline gebruikt worden ter promotie van de beroepsactiviteiten.
Bijvoorbeeld in de portfolio op de website of plaatsing op social media. 

Charaenaan-insight / charaenaan's creations blijft eigenaar van de door haar gemaakte foto’s en het is daarom niet toegestaan de fotobestanden te verkopen of hergebruiken voor commercieel gebruik.

Charaenaan-Insight is gevestigd in Nederland Noord-Holland en is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens indien u gebruik maakt van de diensten van betreffende onderneming.

 

Wijzigingen :

Charaenaan-Insight behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in haar privacyverklaring, bijvoorbeeld vanwege wetswijzigingen.

De meest recente versie vindt u altijd op deze pagina.

 

Inleiding en reikwijdte van deze privacyverklaring :

Charaenaan-Insight vindt het van groot belang dat er zorgvuldig wordt omgegaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Deze privacyverklaring is bedoeld om u een helder overzicht te bieden van hoe Charaenaan-Insight de door u verstrekte persoonsgegevens gebruikt, uw rechten en mogelijkheden om uw persoonsgegevens te beheren en hoe Charaenaan-Insight uw privacy beschermt.

Daarbij houden wij ons aan de eisen en richtlijnen uit de privacywetgeving.

Dat betekent bijvoorbeeld dat de Charaenaan-Insight: Door middel van deze privacyverklaring duidelijk vermeldt voor welke doeleinden persoonsgegevens verwerkt worden; het verzamelen van persoonsgegevens beperkt tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.

U eerst uitdrukkelijk om toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist.

Uw gegevens niet doorgeven aan derde partijen, tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te kunnen leveren of wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn.

Wanneer wij uw gegevens delen, afspraken maken met derde partijen om er o.a. voor te zorgen deze niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken.

Uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Voor alle correspondentie betreffende privacy gerelateerde aangelegenheden kunt u contact opnemen met de privacyfunctionaris via onderstaande contactgegevens.

Telefonisch: 06 123 122 79 (Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 21:00 uur) Post: Charaenaan-Insight, Breitner hof 42, 1628XL Hoorn Via het contactformulier op onze website Online via www.charaenaan-insight.nl

 

Gebruik van persoonsgegevens :

Bij het gebruik van onze diensten en websites laat u bepaalde gegevens bij ons achter.

Dat kunnen persoonsgegevens zijn.

Wij verwerken niet altijd alle genoemde gegevens.

Dat is namelijk afhankelijk van welke diensten en functionaliteiten op onze websites u wilt gebruiken.

Als u zich registreert voor een Nieuwsbrief op www.charaenaan-insight.nl, wordt u verzocht om uw naam, e-mailadres, postcode, huisnummer en telefoonnummer in te vullen.

Zo spelen de gegevens pas een rol wanneer u gebruik maakt van de onze Service

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die u op onze websites gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

naam

bedrijfsgegevens

e-mailadres

geboortedatum

gegevens over uw gebruik van diensten en producten die u invoert als u gebruik maakt van deze Service

geslacht ,

bron van aanmelding ,

IBAN informatie die u zelf invult in een open veld,

Of zoals een toelichting in het contactformulier interesses leeftijd,

NAW-gegevens

gegevens over uw aankopen van Charaenaan-Insight, zoals aankoopdatumdatum status , nieuwsbrief ,over de producten die u via Charaenaan-Insight afneemt en de bijbehorende status van deze producten, en telefoonnummer.

 

Automatisch verzamelde gegevens :

Wij verzamelen ook persoonsgegevens via het gebruik van onze website. Websites: gegevens over uw bezoek van en surfgedrag.

Bij een bezoek aan een van de Charaenaan-Insight websites worden gegevens van uw browser naar onze servers gestuurd.

Zo verzamelen wij persoonsgegevens als: uw IP-adres; datum, tijdstip en duur van het bezoek; de verwijzings-URL (de site waar de bezoeker vandaan kwam); de op onze website bezochte pagina's; en gegevens over het apparaat en de browser (zoals browsersoort en -versie, besturingssysteem etc.). Cookies en vergelijkbare technieken.

 

Charaenaan-Insight past technieken toe om tijdens uw bezoek aan en gebruik van onze websites gegevens te verzamelen en te bewaren, zoals het versturen van één of meer cookies of andere vergelijkbare technieken naar uw apparaat. In het cookiebeleid kunt u meer informatie vinden over het gebruik van cookies en andere vergelijkbare technieken en hoe u deze kunt uitschakelen

 

Doeleinden gegevens:

De persoonsgegevens die wij verzamelen worden gebruikt voor identificatie en authenticatie.

Deze kunnen ook worden gecombineerd met persoonsgegevens die via andere in- en externe bronnen zijn verkregen.

Deze persoonsgegevens kunnen worden gebruikt voor onderstaande doeleinden (afhankelijk van welke diensten of functionaliteiten u gebruik maakt.

 

Verbeteren van producten en diensten: 

uw persoonsgegevens worden verwerkt om een profiel van u aan te maken met als doel te begrijpen hoe u onze producten en diensten gebruikt, waardoor Charaenaan-Insight in staat is betere en meer relevante producten en diensten te ontwikkelen en de website te verbeteren.

Verwerking op deze wijze is noodzakelijk voor het rechtmatige belang van Charaenaan-Insight om betere producten en diensten aan u en andere klanten aan te bieden of Uw aanvraag of bestelling te verwerken: persoonsgegevens (naam, adres en betaalgegevens) worden gebruikt om uw product of aanvraag te verwerken, te leveren en u te informeren over de status.

Uw leeftijd (geboortedatum) wordt gebruikt om te bepalen of u voldoet aan de minimumleeftijd om online aankopen te doen en ter controle of u als minderjarig wordt beschouwd op basis van de wet.

Verwerking op deze wijze is noodzakelijk voor het rechtmatige belang om een contract met u te kunnen uitvoeren.

 

Telefonisch contact: 

Omdat u onze klant bent en wij deze relatie graag onderhouden.

Daarom nemen wij telefonisch contact met u op, Dit doen wij soms.

Dat kan zijn om u welkom te heten als klant van Charaenaan-Insight, een adviesgesprek, of een vraag over uw bestelling.

We kunnen dan eventueel een persoonlijk advies geven en u daarbij behorende aanbiedingen doen.

Het belang van deze verwerking is om ervoor te zorgen dat we u best mogelijke dienstverlening kunnen bieden.

 

Klantenservice verlenen: 

Ingeval van contact met de klantenservice, worden persoonsgegevens verwerkt, bijvoorbeeld uw bestelgegevens en contacthistorie, teneinde uw vraag te kunnen verwerken en service te kunnen verlenen.

De grond voor deze verwerking ligt in de noodzakelijkheid van verwerking voor het uitvoeren van een contract bij een bedrijf van de Charaenaan-Insight of indien we moet worden voldaan aan een juridische verplichting.

Indien er geen noodzakelijkheid bestaat op basis van een van deze gronden, wordt verwerking noodzakelijk geacht voor de doeleinden van het rechtmatige belang om ervoor te zorgen dat we u best mogelijke dienstverlening kunnen bieden.

Hierbij kunt u denken aan: om u te benaderen over een vraag of klacht omdat we daar nader onderzoek naar willen doen of er over willen publiceren.

om uw gegevens te verwerken voor mogelijke deelname aan acties, zodat we u kunnen bereiken wanneer u iets gewonnen heeft en onze dienstverlening te kunnen verbeteren.

Om uw vraag of eventuele klacht over ons bedrijf te kunnen beantwoorden of een reactie op een klacht te kunnen geven.

om uw vragen te beantwoorden of uw klachten te behandelen via social media, e-mail, per post of telefonisch.

E-mails versturen: Indien u zich inschrijft voor nieuwsbrieven en e-mailberichten of online producten of diensten aanschaft via onze website wordt uw e-mail adres gebruikt om u per e-mail te informeren.

 

Nieuwsbrieven:

U ontvangt max. 2 x per kwartaal een nieuwsbrief, nieuws en nieuw geschreven inspirerende teksten of acties.

U kunt zich te allen tijde afmelden van deze nieuwsbrieven.

Dat kan direct in de e-mail zelf of via onze website www.charaenaan-Insight.nl.

 

Marketing: 

Indien u zich registreert voor nieuwsbrieven diensten aanschaft of feedback hierover verstrekt, wordt een profiel van u aangemaakt.

Uw profiel wordt aangemaakt in overeenstemming met uw voorkeuren en interesses die geanalyseerd en aangevuld kunnen worden met gegevens van derden, om u een goede gepersonaliseerde ervaring te leveren, u gepersonaliseerde marketingberichten en gepersonaliseerde nieuwsbrieven te versturen op basis van uw interesses.

Verwerking op deze wijze is noodzakelijk voor het rechtmatige belang van de Charaenaan-Insight om zorgvuldige bestanden over u te genereren.

Op onze website kunnen we technieken gebruiken met als doel om bezoekers, die al geïnteresseerd waren in de producten en/of diensten, advertenties te tonen.

Het uitvoeren van analyses: persoonsgegevens van u worden gebruikt om analyses en onderzoeken uit te voeren.

Verwerking op deze wijze is noodzakelijk voor het rechtmatige belang om klanten beter te begrijpen en om ervoor te zorgen dat onze diensten voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Dit betreft analyses, waarbij gegevens ,zoals persoonsgegevens en/of gevoelige gegevens samengevoegd en bewaard worden om: meer over klanten en voorkeuren te leren, patronen en trends te identificeren, gegevens, inhoud en aanbiedingen te kunnen leveren die zijn afgestemd op behoeften van klanten.

Maar ook voor algemene onderzoeks- en statistische doeleinden, nieuwe producten en diensten te ontwikkelen, prestaties van producten en diensten te monitoren en/of gebruikte technologie te verbeteren; gepersonaliseerde berichten te kunnen sturen.

 

Google Analytics :

Charaenaan-Insight maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Ad-words-advertenties van Charaenaan-Insight bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Charaenaan-Insight te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.

Wij hebben hier geen invloed op en hebben Google geen toestemming gegeven om via Charaenaan-Insight verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

Verstrekking aan derden :

Uw verstrekte gegevens worden aan derde partijen doorgegeven wanneer dat noodzakelijk is voor de levering van de door u aangevraagde diensten.

Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van een derde partij voor de afhandeling van betalingen voor onze dienstverlening

Wanneer Charaenaan-Insight uw gegevens aan een derde verstrekt, wordt ervoor gezorgd dat o.a. met een overeenkomst uw gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt.

Ook komen wij hierin overeen dat uw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn.

Indien anders zal dit expliciet bij de dienstverlening vermeld worden.

Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht of toegestaan is. In dat geval is Charaenaan-Insight wettelijk verplicht uw gegevens af te geven.

Profilering en cookies Indien uw persoonsgegevens via diverse bronnen zijn verkregen, worden deze gegevens in bepaalde gevallen samengevoegd om inzicht te verbeteren in uw wensen ten aanzien van de producten en diensten

Bijvoorbeeld gegevens die u rechtstreeks heeft verstrekt, kunnen gecombineerd worden met gegevens die geautomatiseerd verzameld zijn, zoals metagegevens, IP-adressen, browse gegevens, rechtmatig van derden verkregen informatie, en dergelijke).

Wij combineren deze persoonsgegevens uit verschillende bronnen (zoals de gegevens uit uw account en uw aanvragen via mail of onze website) met elkaar, om u de beste diensten per e-mail aan te kunnen bieden.

Dat betekent dat wij op basis van uw gegevens en interesses een profiel samenstellen en nieuwsbrieven of aanbiedingen te kunnen personaliseren of effectievere marketingcampagnes samen te stellen en overige communicatie daar op afstemmen zodat dit het beste aansluit bij uw wensen en persoonlijke ervaring.

Bij het verzamelen en combineren van uw gegevens maken we gebruik van cookies.

U kan onze cookieverklaring lezen voor meer informatie.

 

Beveiligen en bewaartermijnen :

Charaenaan-Insight neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

De website van Charaenaan-Insight maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is.

Dat wil zeggen dat wij de gegevens bewaren zolang dat nodig is om de door uw gevraagde dienst te leveren.

Indien u verzoekt uw persoonsgegevens te verwijderen proberen wij uw persoonsgegevens binnen maximaal drie maanden na de aanvraagdatum te verwijderen.

Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht.

 

Websites van derden :

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden.

Wij kunnen namelijk niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan.

De Charaenaan-Insight attendeert u erop dat elke website moet voldoen aan wettelijke verplichtingen met betrekking tot uw persoonsgegevens.

Lees altijd voor gebruik voor meer informatie over uw gegevensgebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website.

 

Minderjarigen :

Wij verwerken als gegevensverantwoordelijke principieel geen persoonsgegevens van kinderen onder de 18 jaar. 

Indien dat onbedoeld toch gebeurt dan worden stappen ondernomen om deze gegevens zo snel als mogelijk te verwijderen, tenzij de wet vereist dat deze gegevens bewaard moeten worden.

 

Technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen :

Wij zijn op grond van art. 28 AVG verplicht om zorg te dragen voor het implementeren van voldoende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen.

Zo hanteren wij een autorisatiebeleid om te bepalen wie toegang moet hebben tot welke gegevens.

Medewerkers hebben op grond van deze systematiek geen toegang tot meer data dan strikt noodzakelijk is voor hun functie.

 

Overige maatregelen zijn:

We hebben een proces ingericht voor communicatie over informatiebeveiligings-incidenten (data lek procedure).

Er is binnen het bedrijf een Data Protection Officer (DPO) aanwezig, en Met medewerkers worden geheimhoudingsverklaringen overeengekomen en informatiebeveiligingsafspraken gemaakt.

Persoonsgegevens worden bewaard op een beveiligde locatie met bescherming tegen bedreigingen van buitenaf.

Er worden periodiek Back-up gemaakt ten behoeve van de continuïteit van de dienstverlening.

De locaties waar gegevens worden verwerkt zijn beveiligd door middel van een alarmsysteem.

Netwerk-, server- en applicatiebeveiliging waarbinnen gegevens worden verwerkt is strikt beveiligd.

Er wordt voor inlogprocessen gebruikgemaakt van versleutelde verbindingen.

De uitwisseling van persoonsgegevens aan derden vindt versleuteld plaats.

De systemen worden periodiek gecontroleerd op veiligheid.

Daarnaast heeft het beveiligingsbeleid processen om kwetsbaarheden te identificeren.

 

Wijzigingen in deze privacyverklaring van Charaenaan-Insight :

Charaenaan-Insight kan deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen.

Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd.

Uw gegevens gebruiken wij nooit zonder toestemming voor andere doeleinden. Het is daarom aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat u tijdig op de hoogte bent van deze wijzigingen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens wanneer u een persoonlijke account hebt kunt u daarop inloggen om uw gegevens in te zien en wijzigingen door te voeren.

U kunt tevens uw persoonsgegevens laten blokkeren, wissen of volledige laten verwijderen doormiddel van recht op vergetelheid.

 

U kunt contact opnemen met de klantenservice van Charaenaan-Insight via de volgende gegevens:

Telefonisch: 06 123 122 79 (Maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 21:00 uur) Post: Charaenaan-Insight, Breitner hof 42, 1628XL te Hoorn.

Of  Via het contactformulier op onze website Online via www.charaenaan-insight.nl.

Om misbruik te voorkomen vragen wij u, bij een schriftelijk verzoek tot inzage, u adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen.

Vergeet niet om op de kopie uw BSN én uw pasfoto af te schermen.

 

Autoriteit Persoonsgegevens:

Wij helpen u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u het recht om op grond van de privacywetgeving een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hiervoor kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Inwerkingtreding

 

Deze vernieuwde privacyverklaring is in werking getreden op 2 November 2018

Charaenaan-Insight New Age & Wellness Gifts

Breitner hof 42

1628XL Hoorn

06 123 122 79

www.charaenaan-insight.nl

charaenaan.insight@gmail.com

mvg 

Namasté ,

N. Christina 
Charaenaan-insight 

 

 

De website gebruikt cookies om het gebruiksgemak & prestaties van de website te verbeteren Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.