Tweelingzielen de diepste zielconnectie die er mogelijk is

Tweelingzielen.. Wie kent deze term nog niet?  

Alleen zij die hun tweelingziel hebben gevoeld kunnen het begrijpen.

Altijd teleurgesteld zijn, altijd op zoek naar iemand, maar je kunt hem niet vinden!

Je denkt: ‘dit is de ware!’. 

Degene met wie we samenwerken om te evolueren en groeien binnen het begrip van onsZelf, is de representatie van de ware tweelingziel.

Helaas kom je als je de woorden: tweelingzielen of twinflames, intypt op Google, meestal de geromantiseerde en uit zijn verband gerukte versie van dit concept tegen.

Het is helaas geen Romeo & Julia liefdesverhaal maar een grote uitdaging voor de ontwikking van het authentieke zelf en het belichamen van de intense liefde die gevoeld wordt.

Als een relatie die je met iemand hebt nergens op lijkt te slaan (je kunt jezelf afvragen waarom je je überhaupt aangetrokken voelt tot deze persoon) keer dan terug in jezelf – de tweelingziel in jou en je innerlijke wijsheid.

Je zult je antwoorden daar vinden.

 

“De relatie van tweelingzielen is eeuwig.

Het is niet iets wat je buiten jezelf moet zoeken.

Het is iets waar je je op afstemt diep in jezelf.

Het herkennen van de tweelingziel is een ‘innerlijk weten’.

Jouw gevoelens naar de buitenwereld zullen je het antwoord niet geven.

Een van de meest waardevolle lessen die ik heb geleerd van mijn persoonlijke reis (mijn reis terug naar mijn ‘Zelf’) is het doorslaggevende belang van het leren kennen van de ‘tweeling in mij’ 

De tweelingziel kan de reden zijn dat we ons, zowel bewust als onbewust, aangetrokken voelen tot bepaalde mensen in ons leven.

De tweelingziel is ons geheugen van dat eeuwige beeld.

Als we ons richten op meditatie, visualisatie, tekenen, schrijven, schilderen, liedjes schrijven, dichten etc., dan zijn we waarschijnlijk in staat om een helder beeld te schetsen van onze tweelingziel.

Echter zullen we niet snel in onszelf zoeken naar de perfecte liefde, zelfs als we weten dat de plek in ons de plek is waar we juist moeten starten met zoeken.

“De ontmoeting met je tweelingziel is op de eerste plaats een psychisch proces, waarbij het hogere deel in jezelf het aanvullende deel aantrekt.

Wanneer je eindelijk deze verbinding hebt bereikt, voel je hem of haar daar, aanwezig in jeZelf.

Als je echt je eigen tweelingziel wil vinden, begin dan juist niet met bewust zoeken.

Elke spirituele reis vereist tot op zekere hoogte een bepaalde mate van inzicht in de informatie die men leest.

Toen ik mij bewust op dit pad begaf, vond ik verhalen over tweelingzielen waarvan bij mij de alarmbellen begonnen te rinkelen.

Er werd geschreven dat het ontmoeten of vinden van de tweelingziel exclusief is, goddelijke liefde zou slechts voor een enkeling weggelegd zijn.  

Ieder heeft een gelijke kans om zijn of haar tweelingziel te ontmoeten.

Als we bijvoorbeeld onze ogen sluiten en onze kwetsbaarheid voelen, onze sensuele energie, onze ziel ,onze ware IK ,dan kunnen we zeker de kostbare en onmiskenbare energie van onze tweelingziel voelen.

Dit is slechts een enkel voorbeeld waarom het zo belangrijk is om je eigen intuïtie te volgen en zelf een oordeel te vormen over informatie die je leest of advies dat je ontvangt.

“Geloof niets, slechts omdat je het hebt gehoord.

Geloof niets, slechts omdat het gefluisterd of gezegd wordt door velen.

Geloof niets, slechts omdat het door leraren wordt uitgedragen.

De tweelingziel begint altijd van binnen.

Vind het in eerst in jeZelf ,dat eeuwige beeld, dat verborgen deel van jou ,en dan ben je in staat om diezelfde energie ook in een ander persoon te herkennen.

“Wanneer je iets wil voor jezelf wat je hoopt te krijgen van een specifiek persoon, dan noemen we dit de ‘Wet van Aantrekking’, maar met beperkingen.

Als je beslist dat je een fijne relatie wilt en je je openstelt om alles te ontvangen wat het universum je kan geven, dan is dat de ‘Wet van Aantrekking’ en je zult op de juiste trilling/frequentie zitten hiervoor.

Op verschillende facebook pagina’s voor tweelingzielen waar voornamelijk vrouwen actief zijn, zie ik dat velen deze connectie benaderen vanuit, de oude romantische relatievormen waar co- afhankelijkheid een rol speelt.

Een relatie is mogelijk als je deze connectie en de dynamiek er van leert begrijpen en alle emotionele gehechtheden en beperkende overtuigingen los kunt laten.

Tweelingzielen zijn op zielsniveau zo sterk met elkaar verbonden dat zij in wezen een zijn.

Als tweelingzielen elkaar in dit leven ontmoeten, betekent dit dat er een bepaalde vorm van spirituele volwassenheid is bereikt.

Tweelingzielen kunnen alleen een relatievorm met elkaar aan gaan, als zij hun lessen geleerd hebben en op een punt zijn beland waarbij zij hun liefde en lessen aanwenden voor een groter belang dan alleen het beleven van hun liefde voor elkaar.

De ontmoeting tussen tweelingzielen zorgt er voor dat lessen versneld worden, zij versterken elkaar in hun lichtenergie waardoor en vaak grote veranderingen plaatsvinden in hun leven.

Zodra er verwachtingen ontstaan (zelfs de meest simpele verwachtingen) kunnen deze als een blokkade werken want de ander doet nooit wat je precies verwacht.

Daar zitten precies de frustraties en de wanhoop in want we willen maar wat graag die relatie maar bijna niets wat ooit werkte bij ex partners werkt bij deze connecties.

Nogmaals, het gaat om bewustwording en begrip.

Als we ons niet bewust zijn van ons ‘verworpen deel’, snappen we meestal niet waarom we ons aangetrokken voelen tot bepaalde personen, vooral als ze niet geschikt of beschikbaar blijken te zijn om te delen in een gezonde, liefdevolle relatie.

Voorbeeld: als je jouw tweelingziel ervaart door pijn en het gevoel alsof je heen en weer wordt geslingerd als gevolg van jouw verborgen deel, waardoor je liefde niet op dezelfde manier beantwoord wordt, kan het zijn dat je in plaats van het aantrekken van jouw tweelingziel je onbewust het ‘verworpen deel’ van jeZelf terugziet in zo’n relatie.

Meestal is het zo, dat zodra we ons herkennen en verenigen met dat ‘verworpen deel’ van onsZelf, we bewust weten wie goed voor ons is.

Dan begrijpen we de definitie van het type relatie die we willen in ons leven.

De ander weerspiegelt de pijn punten in de ander of de zogenaamde problemen waar aandacht en heling voor nodig is. Maar dat kan alleen intern gedaan worden en dus zal de één even van het toneel moeten verdwijnen om plaats te maken voor de ander zijn of haar reflectie en innerlijke heling.

Maar vanuit het perspectief van de oude relatievormen wordt dit gezien als afwijzing, bedrog en in de steek gelaten worden.

Vaak komt er een hoop pijn, verdriet en teleurstelling bij kijken.

Hoewel tweelingzielen in essentie veel op elkaar lijken, zijn er ook verschillen.

Deze ontstaan voornamelijk door een verschil in ontwikkeling en ieder heeft zijn eigen levenslessen en zijn eigen levenspad.

Vaak spiegelen tweelingzielen elkaar deze verschillen en het komt dan ook regelmatig voor dat er heftige botsingen ontstaan tussen de tweelingzielen. 

Soms staan persoonlijke ontwikkelingen elkaar in de weg, waardoor er periodes voorkomen waarin zij afstand nemen, zodat de eigen ontwikkeling door kan gaan.

De aantrekkingskracht tussen tweelingzielen is echter enorm groot waardoor zij weer naar elkaar toetrekken.

Deze wisselingen kosten vaak veel energie, maar gaan door totdat de levenslessen geleerd zijn.

Herkenning

Je ontmoet je tweelingziel voor de eerste keer en het voelt bekend, je herkent diegene op een manier die heel diep gaat voor je gevoel, ook al heb je deze persoon in dit leven nog nooit eerder gezien, het voelt alsof jullie elkaar kennen.

Liefde op het eerste gezicht

Nadat je je tweelingziel voor de eerste keer in dit leven hebt gezien voelen jullie beiden een sterke en krachtige verbinding, een verbinding die jullie nog nooit eerder met iemand anders hebben ervaren.

Gescheiden maar toch samen

Nadat jij en je tweelingziel enige tijd samen zijn is het heel lastig om zonder elkaar verder te gaan.

Wanneer jullie een tijdje geschieden van elkaar zijn voelen jullie je alleen .

Maar tegelijkertijd zijn jullie verbonden, verbonden op energetisch niveau.

Waar ook ter wereld je hebt het idee dat ook al is je tweelingziel niet direct bij je in de buurt, hij of zij toch bij je is.. Jullie kunnen zelfs een telepathische verbinding met elkaar hebben.

 

Telepathische verbinding

Om terug te komen op wat er werd gezegd in nummer 3.. Tweelingzielen zitten vaak op elkaars frequentie en weten daardoor vaak wat de ander voelt, denkt en ervaart..

Dit kan zijn wanneer jullie dicht bij elkaar zijn, maar ook gescheiden.

Jullie hebben een diepgaande verbinding met elkaar en hierdoor krijgen jullie dingen binnen van de ander.

 

Spirituele ontwaking

Dit is een bekend signaal wat tweelingzielen ervaren.

Jullie beginnen spiritueel te ontwaken en bekijken de wereld op een andere, positievere manier.

 

Dezelfde kijk op het leven

Je tweelingziel bekijkt de wereld vaak op eenzelfde manier als jij.

Jullie hebben dezelfde ideeën, visies, meningen,  interesses en overtuigingen.

Je tweelingziel heeft vaak dezelfde doelen in het leven zowel op korte als lange termijn, zijn de doelen niet exact hetzelfde dan hoeft het nog niet te zijn dat dit niet je tweelingziel is.

Kijk of er overeenkomsten zijn in die van jou en je  partner.

 

Meningsverschillen en ruzies

Dit is in mijn ogen een negatief aspect van het vinden van je tweelingziel.

Meningsverschillen en ruzies kunnen heel heftig zijn, het kan zelfs zo heftig zijn dat het de mensen in je omgeving schaadt.

Ruzies tussen tweelingzielen kunnen uiteraard voorkomen en wanneer ze voorkomen dan zal dit zoals gezegd vrij heftig zijn.

 

Hoger doel

Tweelingzielen krijgen vaak nadat ze zijn samen gekomen een sterk gevoel om andere te helpen op, ze voelen dat ze samen een doel hebben, je ziet dan ook dat tweelingzielen vaak samen, als team, andere gaan helpen.

 

Je voelt je compleet

Meer dan ooit tevoren in dit leven, voel je je compleet, completer dan dat je ooit had kunnen verwachten.

Jullie zijn samen één en jullie voel elkaar zo goed aan dat dit onbeschrijfbaar is.

Jullie groeien steeds meer naar elkaar, worden steeds meer één geheel in de relatie.

Jullie zijn nog steeds twee verschillende personen op deze aarde en kunnen ook goed je eigen identiteit bewaren, maar toch heb je het gevoel dat je nog nooit zo compleet bent geweest.

Alleen zijn veel van deze gevoelens te wijten aan de oude niet werkende relatievormen waarin we wel afhankelijk waren van de aandacht en liefde van de ander.

In de nieuwe relatievormen wereldwijd zullen mensen eerst de heelheid in zichzelf gaan ervaren alvorens er relaties aan gegaan worden.

De vele zielenconnecties wereldwijd, voorheen tweelingzielen zijn de eerste stap, op weg naar de evolutie van hoe relaties er in de toekomst uit gaan zien.

Daar waar onvoorwaardelijke liefde, vrijheid, respect en authenticiteit centraal staan.

Maar er slagen er relatief weinig mensen  in om vanuit diepe, echte authentieke liefde bij elkaar te blijven of zelfs bij elkaar te komen.

En daar gaat nu dus verandering in komen.

Maar dat kost tijd en een hoop innerlijk werk.

In diepe zielsconnecties kom je jezelf tegen alsof je in de meest heldere spiegel ooit kijkt, een spiegel die dimensies te boven gaat.

Je kunt in principe niet meer weglopen van jezelf omdat er heel veel zaken aan het licht komen en gerealiseerd moeten worden.

Ook al gaat het verlangen om je te versmelten met de ander door merg en been, waar het om gaat is dat je deze liefde zelf gaat uitdragen en belichamen.

Hoe doe je dat dan dat belichamen van die liefde?

Zou je je af kunnen vragen.

Het antwoord is vrij simpel, door aanwezig te zijn in je hartcentrum, letterlijk in je hart.

Het hart is verbonden met je intuïtie en is het zuivere kanaal voor communiceren met je hogere zelf, de kosmos en je tweelingziel.

Het is de nieuwe manier van communiceren binnen deze connecties, vanwege de rechtstreekse verbinding via de hartchakra’s.

Wat ook belangrijk is, is om ontzettend mindful te worden over alle gedachtes die je heel de dag door krijgt.

Zodra je negatieve overtuigingen en gevoelens naar de ander toe hebt, bijvoorbeeld, kunnen deze als blokkade gaan werken tussen jou en de ander.

Dus is het zinvoller om liefdevolle gedachtes en gevoelens over de ander te hebben want die ander pikt deze namelijk op en reflecteert het weer terug.

Iedere keer wanneer je verwijten en/of een innerlijke blame game in je zelf bespeurt, ga dan met je aandacht terug naar je hart.

In je hart voel je wat waar is en krijg je antwoorden van je hogere zelf binnen.

En iedere keer wanneer je aandacht te erg afdwaalt naar de ander is het zaak om terug te keren naar jezelf.

Dat kan letterlijk genomen worden, door je ogen te sluiten, en in stilte en meditatie met jezelf te zijn en voelen in je lijf wat er afspeelt.

Door dit te doen krijg je als vanzelf antwoorden binnen en ontstaat er steeds meer innerlijke kalmte en zelfliefde.

En daarnaast leer je het proces van de connectie te begrijpen waardoor pijn, verlangen en wanhoop langzaamaan tramsmuteren in helder weten en innerlijke vrede.

Er ontstaat een nieuwe jij die de kracht en liefde gaat uitdragen zonder de behoefte om het buiten zichzelf te zoeken.

Dat is de kracht en de uitdaging van deze zielsconnecties, noem het tweelingzielen, Ik ga liever voorbij het labelen en het eindeloos discussiëren.

Het gaan tenslotte om de ervaring die misschien het verstand te boven gaat maar waar je niet om heen kunt vanwege de overweldigendheid van deze connectie.

Wat mij persoonlijk ook helpt is om zo weinig mogelijk of heel gericht informatie op facebook groepen of youtube op te zoeken omdat, er sprake is van veel beperkende collectieve overtuigingen binnen het tweelingziel concept.

Deze overtuigingen kunnen in je onderbewustzijn wroeten en laat dat nou net hetgeen zijn wat je niet kunt gebruiken.

Er zijn namelijk weinig personen die dit proces echt begrijpen zonder het te baseren op het oud relatieconcept.

Kritisch zijn kan geen kwaad en vooral in jezelf toetsen wat waar is en wat niet.

Iedere keer wanneer je je afvraagt wat de ander aan het doen is, voelt of wilt dan is het even een reminder om je aandacht weer even terug te brengen naar jezelf.

Het is niet altijd makkelijk omdat we zo geconditioneerd zijn met onze zintuigen naar buiten gericht. Buiten lijkt altijd alles leuker maar met zulke connecties staat het binnenspelen centraal.

En vergeet heel dit fenomeen gewoon ook af en toe even, want er is nog meer in het leven dan deze leuke leerzame zielsconnecties.

"Dus lach, doe, gek, heb plezier en breng de magie terug in je leven.

Wij zijn zelf die creators, make the best of it!"

Uiteindelijk zorgt de tweelingzielontmoeting er voor dat je steeds meer gaat leven vanuit je hart.

Je leert om het verlangen naar liefde los te laten zodat je uiteindelijk beseft dat je liefde bent.

Hierbij speelt het ego geen rol meer, en je benadert de wereld steeds meer vanuit een onvoorwaardelijke liefde die verder reikt dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Met deze liefde die huist in je hart, beïnvloed je de mensen om je heen, bewust maar ook onbewust.

Zo verandert de wereld in een wereld waarbij meer ruimte is voor liefde en compassie.

Ieder doet dit op zijn eigen manier en met zijn eigen persoonlijke kwaliteiten.

Neem de tijd om te ontdekken wat jouw unieke missie voor deze wereld is.

Vergeet vooral niet om te genieten van je ontdekkingsreis.

Mijn wens is heel veel liefde op jullie levensweg !

"Everybody wants happiness 
Nobody wants pain
But you can't have a rainbow
Without a little Rain"

 

Ik wens je hierbij veel krachtige moed, pure kracht en heel veel doorzettingsvermogen toe.

En ook duim ik voor je dat ook voor jou de zon weer heel snel zal schijnen!

Liefde , puur licht & intense Kracht
 

Namasté

Angel Ayasha
 

 

© 2012 - 2024 charaenaan-insight new age en wellness gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel