Charaenaan's Creations Talking Stick

Van gewone stok naar Creatie , De Talkingstick

Hedendaags gebruik

Het gebruik van een talking stick is een zeer efficiënte manier om hindernissen uit de weg te ruimen en mensen toe te staan om zich in volledige vrijheid uit te drukken, Om o.a. deze reden, wordt de talking stick meer en meer populair in de moderne maatschappij. Het is vooral populair in de bedrijfswereld waar management trainers goed gebruik maken van de talkingstick.                              

Volgens mij is de talking stick een goed hulpmiddel in de maatschappij waarin wij leven,een egocentrische maatschappij; een "ik-ik-ik cultuur", Mensen leren niet om naar elkaar te luisteren, ons advies om talking sticks te gebruiken in vergaderingen waarbij de persoon die de talking stick houdt de enige persoon is die mag spreken tot hij of zij zich begrepen voelt, wanneer de degene die in bezit is van de talking stick zich volledig begrepen voelt, dan en alleen dan, wordt de talking stick aan de volgende persoon doorgegeven.                                                                                                            

Van Tak tot talking stick

Alle talking sticks worden met de hand gemaakt en daardoor uniek, Iedere talking stick is anders, de thema's zijn verschillend en daardoor ook de afbeeldingen die op de talking stick geschilderd zijn en de materialen die gebruikt zijn ook de gebruikte houtsoorten kunnen verschillend zijn, de talking sticks zijn tussen de 40 en 50 cm lang en de dikte varieert. 

Heeft u  specifieke wensen met betrekking tot het thema van je talking stick?, stuur ons een mail naar charaenaan.insight@gmail.com en wij bekijken in hoeverre we invulling aan jouw wensen kunnen geven, volgens wordt om een "simpele" tak op intuitieve wijze getransformert tot een unieke talking stick. 

De doorlooptijd van het "vinden" van de stok tot de oplevering is een aantal weken, het begint met het zoeken naar de juiste tak waarna die voorbewerkt word, de stok moet eerst drogen voor hij bewerkt kan worden, daanrna worden ze beschilderd met verschillende afbeeldingen en bewerkt met leer en andere materialen als laatste wordt ze afgelakt ,het thema verschilt per talking stick. 

Zou u meer informatie willen ? of een prijsberekeing wat een stick met uw thema en matrialen die u eraan zou willen hebben kost , stuur ons dan gerust een mail via charaenaan.insight@gmail.com.

© 2012 - 2024 charaenaan-insight new age en wellness gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel