Healing & Reading via een Foto

Healing & Reading via een foto

 

Een fotohealing vindt plaats voor mensen die een foto mee nemen of sturen per mail of whats app van iemand waarover zij meer willen weten en daarom vragen voor een dergelijke ondersteuning.

Een foto healing gebeurt meestal op afstand.

Eerst ga ik via een reading achterhalen waar welke blokkades zijn en probeert vervolgens die stukjes gereedschap/ boodschappen door te geven zodat betrokken personen bij de sessie aanwezig, deze boodschappen kunnen plaatsen .

Ongevraagd in iemands energie binnenkomen is nooit wenselijk daarom wordt ook zeer vertrouwd met een foto reading en healing omgegaan, en wordt er altijd ALLEEN met toestemming van degene op de foto afgebeeld gewerkt dit in naam van de universele wet van vrije wil waarmee wij werken.

Bij een fotoreading ga ik achterhalen waar de blokkades aanwezig zijn. 

Meestal worden ook binnen het mentale en etherische energie lichaam de energievelden gemeten.                               

 

Bij een foto healing ga ik kijken in hoeverre de persoon waarover het gaat tot een dergelijke healing toegankelijk is en wordt altijd in overleg met betrokken persoon aanwezig overlegt wat het beste te doen. 

zij kennen de personen op de foto het best.

Tijdens een foto healing zal ik de persoon op afstand behandelen en middels een aangepaste healing proberen de persoon in kwestie te bereiken en te ondersteunen daar waar nodig mocht zijn.

In geval van mogelijke aanwezige ziekte word altijd gesteld een doktor, arts te raadplegen, en zal ik trachten het proces emotioneel te ondersteunen.

Het binnenkomen in de energie lagen van betrokken persoon op de foto is een zeer persoonlijke aangelegenheid.

Het kan dan ook vaak voorkomen dat er een pendel wordt gebruikt die op de foto van betrokken persoon wordt gericht om het natuurlijke evenwicht van de bestaande energielagen niet te verstoren.

Om de energie lagen van betrokken persoon dan ook in vrijheid te bereiken zal ik mijn ademhaling afstemmen op de bestaande lagen als eterisch lichaam mentaal lichaam en aura zodat er geen vorm van inbreuk plaats vind dan enkel en alleen zich te richten op hetgeen er gelezen is in de reading en binnen de healing zijn aandacht krijgt.

 

Een foto healing vind plaats op verschillende manieren.

Het kan ook voorkomen dat ik de noodzakelijk acht om tijdens een bloemenseance of edelsteen grid legging voorstelling voor bepaalde personen een directe healing te verzorgen hetgeen vaak als erg betrokken en emotioneel ervaren wordt, juist ook omdat er dan antwoorden worden gegeven die  alleeen de personen in kwestie herkennen en er vaak niet van te voren over gesproken wordt.

Mensen in nood zoeken steun.

Wanneer deze steun in een foto healing bewerkstelligt kan worden is dit een zeer waardevolle toevoeging waar ik in mijn bezieling voor sta.

 

De informatie die ik van u nodig heb:

Voor een healing of reading op afstand vragen wij informatie en een recente foto, die u kunt mailen naar charaenaan.insight@gmail.com

Ik heb een recente foto nodig waarbij de ogen goed zichtbaar zijn.

Het is van belang dat de foto recent is, zodat wij ook recente informatie ontvangen.

 

Betaling en planning:

De healing op afstand wordt door u betaald a €15.- euro per reading en €25.- per healing, na de betaling wordt de healing op afstand ingepland en gegeven.

Er volgt een nabespreking per mail met een uitleg wat wij hebben waargenomen en eventueel aanvullende heldere adviezen

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen of wil u een afspraak maken mail gerust naar: charaenaan.insight@gmail.com

of stuur een bericht via whats app op nummer :  06 123 122 79.

 

Let op: Dit is geen vervanging van de reguliere geneeswijze. 

Ga bij elke nieuwe klacht naar de huisarts. 

Ik mag in geen enkel geval een diagnose stellen, omdat ik géén arts ben.

 

In liefde licht en kracht, 

 

Namasté, 

Angel Ayasha

Charaenaan-insight

 

 

© 2012 - 2024 charaenaan-insight new age en wellness gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel