Dwars door de pijn heen trauma verwerking & Healing program

Een traumatische gebeurtenis kan het dagelijks leven ernstig verstoren, daarom is een goede verwerking en ontspanning erg belangrijk.

Ik nodig je uit om samen met mij van het groeiende licht jouw eigen innerlijke licht mee te laten groeien en het donker te overwinnen.

Wanneer je een trauma meemaakt, reageren je hersenen op een ingenieuze manier om ervoor te zorgen dat jij het beangstigend moment overleeft. 
Omdat een trauma zo intens en verontrustend is, besluiten je hersenen om het niet volledig en waarheidsgetrouw op te slaan, maar om het te fragmenteren.

De vreselijke herinnering wordt in allerlei brokjes verdeeld en overal verspreid in de hersenen opgeslagen. 
Het voordeel daarvan is dat je op het moment zelf de impact van het gebeuren niet ten volle beleeft. 
Ook achteraf besef je vaak niet de volledige impact van de gebeurtenis en op korte termijn helpt dat om je goed te voelen en verder te gaan.

Het nadeel van deze fragmentatie is dat de ‘schijnbaar onschadelijke stukjes en brokjes herinnering’ die verspreid zijn in je geheugen, je op lange termijn onverwachts triggers waardoor je het trauma herbeleeft.

Ze zetten de traumatische ervaring weer in gang en laten ze afspelen op het scherm van je geheugen. 
En dan zie je alles opnieuw gebeuren, de hele film of stukken ervan. 
Die zijn klein en ze lijken onbeduidend, het kan een woord, een geur, een stukje huid zijn en daarom zijn ze ook zo vreselijk onvoorspelbaar.

Vaak hebben getraumatiseerde mensen te weinig contact met hun lichamelijke en emotionele behoeften. 
Ze nemen bijvoorbeeld kalmeringsmiddelen om hun alertheid te verminderen, maar daarmee hebben ze het contact tussen hun geest en lichaam niet hersteld.

Ze proberen hun angsten te onderdrukken om geen last te zijn voor hun omgeving, maar die angsten blijven latent aanwezig en maken hen toch prikkelbaar en uitgeput. 
En voor deze poging om ‘zich aan te passen’ betalen ze bovendien een hoge lichamelijke en emotionele prijs! 
Ze kunnen voor zichzelf de gebeurtenis en alles in de buurt ervan ontkennen, maar door hun vermijdingsgedrag wordt hun leven steeds beperkter tot ze amper nog durven buiten komen. 
En vaak worden de angsten steeds intenser.

Het is geen toeval dat mensen die contact hebben met hun innerlijke zelf, zoals bijvoorbeeld volkeren die nauw met de natuur samenleven, sneller en diepgaander genezen van trauma’s.

De reden hiervoor is dat zij aanvoelen en doen wat hen helpt in plaats van te doen wat ze denken te moeten doen.
Soms kan het lijken dat je opnieuw situaties aantrekt, die lijken op het voorgaande.

Dat is niet erg, je zult merken dat je steeds sneller en makkelijker ook deze pijn kunt overwinnen. 
Je neemt immers steeds meer ervaring mee om die stap te zetten naar onafhankelijkheid toe. 
Dat is hoe het leven in elkaar steekt.

Herken jij jezelf in de bovenstaande tekst ?? 
 

Laat mij je dan helpen en bij de hand nemen , als ervaringsdeskundige neem ik je bij de hand mee door de cursus "Dwars door de pijn heen" waarin ik samen met jou aan het werk ga om oud trauma te verwerken door-middel van opdrachten healingen en coaching gesprekken en dit allemaal vanuit jou veilige eigen Comfortzone, gewoon van uit huis dus.

De gehele cursus kost € 245,- euro en wordt gegeven in 3 maanden, waarin ik je opdrachten stuur om te maken welke je per mail weer terug stuurt en ik deze samen met je doorneem ,coaching-gesprekken, en healingen om zo uiteindelijk die zware traumatische rugzak die aan je schouders hang en een vreugdevol leven belemmert af te nemen om het leven weer met twee handen aan te pakken en genieten.

schroom niet , stuur een mail naar charaenaan.insight@gmail.com en schrijf je in!!

zet vandaag nog die belangrijke stap op weg naar zelf-liefde , en herstel het contact met lichaam en geest. 

liefs ,

Angel Ayasha 

 

©Alle geschreven teksten over bepaalde onderwerpen en foto's van onze eigen webwinkel op deze website zijn eigendom van Charaenaan-insight, Natasha Christina & Angel Ayasha.


Deze mogen NIET zonder eventuele toestemming worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande toestemming , mits dit erbij vermeld is uit naam van Charanenaan-insight , Natasha Christina of Angel Ayasha.

© 2012 - 2023 charaenaan-insight new age en wellness gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel