SET 7 Kristallen klankschalen Macaron design 432 hz + 2 tassen

Artikel 39 van 39
€ 1.245,65 (inclusief BTW)

Set van 7 kristallen klankschalen, gestemd met A4 op 432 Hz, die corresponderen met de zeven chakra's. 

Uitgevoerd in zachte kleuren die doen denken aan zoete macarons.

Deze nestbare set klankschalen is eenvoudig mee te nemen in de twee gevoerde beschermtassen.

De set bestaat uit:
7 klankschalen in de tonen C-D-E-F-G-A-B
2x suède aanstrijkstok
2x rubberen klopper

Vakkundig vervaardigde kristallen klankschalen produceren prachtige, krachtige tonen.

Ze zijn gemaakt van pure poedervormige kwartskristallen die verhit zijn tot enkele duizenden graden. Tijdens het verhittingsproces worden de deeltjes geïntegreerd om de schaal te vormen.

De schaal is afgestemd op specifieke muzieknoten en de grootte van de schaal beïnvloedt de toonhoogte - kleinere schalen produceren hogere tonen, terwijl grotere schalen lagere tonen produceren.

Hogere tonen verheffen en reinigen, terwijl lagere tonen ontspanning en aarding bevorderen, hoewel de effecten per persoon kunnen variëren.

Let op: Denk eraan nooit iemands hoofd in een klankschaal te plaatsen of te hard aan te slaan in de buurt van iemands hoofd. Bewaar een veilige afstand tussen meerdere klankschalen om trillingen te vermijden die de schalen zouden kunnen verbrijzelen. Informeer bovendien naar mogelijke ongemakken als iemand metalen pinnen of roestvrijstalen kogelgewrichten in zijn lichaam heeft indien je de klankschaal in de buurt gebruikt.

Een afwijking van maximaal 2 Hz meer of minder wordt als normaal beschouwd.

Om hun unieke geluiden te ontdekken, kun je kloppers uit diverse materialen proberen, zoals rubber, leer, vilt of wol.

Gebruik echter nooit houten stokken, want die kunnen deze kwetsbare schalen beschadigen.

Elke klopper produceert een eigen geluid en trilling.

Bij dit artikel worden een suède en rubberen exemplaar meegeleverd.

Als je een schaal met één noot bestelt, houd er dan rekening mee dat deze een iets hoger of lager geluid kan produceren omdat perfect gestemde noten zeldzaam zijn.

De grootte van de schaal kan overeenkomen met meer dan één noot, afhankelijk van factoren zoals gewicht, wandhoogte en dikte, en de noten die worden toegewezen aan de grootte van de schaal kunnen variëren op basis van het fabricageproces en de stemprecisie.

Het combineren van kristallen schalen kan harmonieën creëren die verschillende effecten hebben op individuen, afhankelijk van hun omstandigheden.

In therapeutische omgevingen helpen deze schalen om in balans te komen en te harmoniseren, maar het is aan te raden om de schaal niet langer dan 15-20 minuten continu te laten klinken om overbelasting van de energie te voorkomen.

Houd altijd positieve intenties wanneer je de schaal laat klinken, want tijdens het proces wordt de schaal een verlengstuk van jezelf.

Je kunt je richten op specifieke chakra's door schalen te gebruiken die daarop zijn afgestemd: Eerste (C) - aarding; tweede (D) - creativiteit en seksualiteit; derde (E) - eigenwaarde en welvaart; vierde (F) - liefde en gezondheid; vijfde (G) - communicatie en creativiteit; zesde (A) - intuïtie, psychische ontwikkeling; zevende (B) - spirituele verbinding.

De tonen van de kristallen schaal kunnen worden versterkt door mee te vocaliseren, in combinatie met de kracht van gedachten of positieve affirmaties.

Jezelf voorbereiden met een ademhalingsoefening en visualisaties helpt om de juiste stemming te creëren voordat je de schaal laat klinken.

Affirmaties moeten positief worden uitgesproken in de tegenwoordige tijd om de gewenste verschuiving in energie en bewustzijn te vergemakkelijken.

Sla zachtjes op de schaal in de buurt van de bovenste rand en volg het geluid rond de schaal met de staaf of hamer voor langere en hardere tonen.

Vertrouw op je intuïtie wat betreft beweging en intenties terwijl je de schaal gebruikt.

432 Hertz (Hz)
Geluid en muziek bestaan uit trillingen.

Hoe hoger het aantal trillingen per seconde, hoe hoger de toon.

De eenheid hiervoor is de Hertz (Hz). 432 Hz is de natuurlijke "toonhoogte" van het universum.

Die toon is verweven in de natuur, in de wiskunde, in planeetbanen, in het hele universum.

Alle klassieke muziek van Bach, Brahms enzovoort, is gecomponeerd en werd oorspronkelijk uitgevoerd met de 'standaard' A (=A4) op 432 Hz.

Onze serie "432 Hz" kristallen klankschalen zijn ook op deze manier gestemd.


Niet alleen liggen noten in de 432 Hz toonladder prettiger in het gehoor, het zorgt ook voor een harmonieuze resonantie van je hele 'zijn' met onze planeet en het universum.

Deze natuurlijke resonantie leidt tot een groter welzijn van zowel lichaam als geest.

 

Productspecificaties

Afmeting cm: 20-35

Materiaal: Kristal

Totaal gewicht gram: 13155

Verpakking: Kartonnen doos

Land van herkomst: China

© 2012 - 2024 charaenaan-insight new age en wellness gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel