Charaenaan's Creations Healingstick / Sjamanenstaf

Healing stick /Sjamanenstaf 

De Healing stick of 'Sjamanenstaf' is er om je te begeleiden bij jouw levenswandel, naast dat de healing stick een comfortabele steunende vriend is kan hij uitstekend als gids dienen tijdens boswandelingen, natuurlijk heeft deze Healing stick,  ook wel sjamanen staf genoemd ook het fijne karakter dat men van Healing hout gewend is. 
We kunnen een healing stick /sjamanen staf zien als een symbool van de boom, of de staf welke ons verbind met verschillende bewustzijnsniveaus opdat we tijdens meditatie inzichten verkrijgen.
We kunnen de staf ook gebruiken bij persoonlijke healings processen, zoals het oplossen van blokkades en inzichten krijgen, tevens kunnen ze positief bijdragen bij lichamelijke of geestelijke klachten, bomen zijn levende wezens met een spirit, die een uitstekende gids kunnen zijn bij het verkrijgen van een dieper inzicht in onszelf.

Het boomsymbool is verbonden met de mensenziel en heeft te maken met de individuele ontwikkeling, dat de mens zich altijd al heeft laten inspireren door bomen komen we over de hele wereld tegen, de ‘wereld-as’ wordt in bijna alle culturen gesymboliseerd door een  boom die in het Latijn "Axis Mundi" en in Noorse tradities "Yggdrasil" genoemd wordt, de Kabbalistische levensboom is hier een voorbeeld van.

“Axis Mundi” staat symbool voor de weg naar de bovenwereld, de weg die de Sjamaan volgt om in het gebied van goden en geesten te komen, deze boom heeft drie niveaus, zijn wortels groeien door de aarde heen ,de onderwereld, Zijn stam verheft zich door de planten-, dieren- en mensenwereld ,de middenwereld en vormt de brug tussen de onder en bovenwereld, en de kruin reikt in de hemel ,de bovenwereld, en symboliseert de mogelijke verheffing van de mens uit het rijk van de dichtere materie naar de wereld van de ijle geest.

Sinds er mensen zijn heeft de boom en de spirit ervan, door de Kelten ‘Dryade’ genoemd, de mens bescherming en inzicht gegeven, Iedere boomsoort bezit net als ieder mens unieke eigenschappen, zowel op fysiek als op energetisch niveau, delen ervan kunnen worden aangewend om deze unieke eigenschappen eigen te maken, zo kunnen we bepaalde eigenschapen van een boom in ons zelf herkennen, Ieder stuk hout is enig in zijn soort, net als een vingerafdruk, dus uniek.

Healing stick  of sjamann staf zijn delen van takken met bijzondere eigenschappen die zijn geschonken door bomen met bovengemiddelde levenskracht, bovendien zijn ze vaak veredeld door toevoeging van geschilderde of ingebrande details/ symbolen, veren, bont , kralen en edelstenen welke worden ingegeven in overeenstemming met het wezen van de boom, en zo krijgt iedere Healing stick / sjamanen staf een passende aantrekkingskracht en een heel specifiek doel zoals bijvoorbeeld een gids-, healing-, gebed- of toverstok.

Het universum hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de toekomstige eigenaar verliefd wordt op dit bijzondere stuk hout, zie het als zijn missie en eenvoorrecht te bemiddelen tussen bomen en mensen, vanaf het moment dat de tak werd afgestaan door de betreffende boom tot het moment van overdracht naar jou heeft de Healing stick / Sjamanen staf  ieder noodzakelijk ritueel doorlopen. Deze rituelen zijn erop gericht het ‘Hogere zelf’ van de betreffende boomsoort te verzoeken te blijven wonen in dit stuk hout om de mens bij te staan op zijn levensweg.

Iedere Healing stick / Sjamanen staf heeft dan ook een missie en ligt te wachten op het moment van overdracht naar de eigenaar die in hem wil investeren en vriendschap sluiten, tot die tijd schenkt Naty Christina met de hoogst mogelijke intentie en aandacht aan de Healing stick en behandelt ze alsof het zijn eigen kinderen zijn waarvan zij de Spirit tot het leven brengt.  

Healing Sticks laten ons zien en voelen hoe wij door lastige omstandigheden nieuwe wegen kunnen vinden om te groeien en sterker te worden, als we bereid zijn om met ze te communiceren zullen ze ons bijstaan met het bewandelen van ons levenspad, in de praktijk betekend dit dat meditatie op jouw Healing stick je antwoorden zal geven op je levensvragen.

De Healing Stick stimuleren niet alleen je bewustzijn maar geven je ook een positievere mentale houding en helpen je weer verbindingen te maken met al het natuurlijke in en om je heen, het enige wat de spirit van het hout van je terugverwacht is dan ook heel natuurlijk: liefde, respect en een open hart om naar hem/haar te luisteren.

Het maken van een Healing Stick is een bijzonder proces, normaal gebruik ik oud afgevallen hout.
De takken komen “naar mij toe” zeg maar, ik hoef er niet naar op zoek.

Een dode tak lijkt misschien dood maar dit is beslist niet zo, mooier nog hij wil zijn weg voort zetten, zijn levenstaak vervullen en dat is wat ik mag doen, hierbij faciliteren.
Tijdens het bewerken ontstaat er een energetische verbinding tussen de tak en mij, de tak laat mij Intiutief “zien” wat er nodig is en zo gebeurt het ook, ik mag zijn helende energie vrijmaken en in veel gevallen met edelstenen versterken, de meeste Healing sticks resoneren op bepaalde chakra’s of de aura, dit is per Healing wand verschillend.
Tevens kan men bij mij terecht voor een persoonlijke Healing wand of staf, de
 healing wand is een bijzonder liefdevol stukje Moeder natuur welke ons helpt op onze persoonlijke levenspad.

Zou u meer informatie willen ? of een prijsberekeing wat een stick met uw thema en matrialen die u eraan zou willen hebben kost , stuur dan gerust een mail via charaenaan.insight@gmail.com.

 

 

© 2012 - 2024 charaenaan-insight new age en wellness gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel