Volatile Chakra mengsels

Chakra nr. 1 - Stuit Aromamengsel wordt ook wel overlevingschakra genoemd, omdat dit chakra gericht is op overleving en bevrediging van alle basisbehoeften zoals eten, drinken en slapen. Het basis-chakra is een soort fundering waardoor de mens verbonden is met de energie van de aarde. AIs iemand weinig lichamelijke energie heeft of niet goed in z'n vel zit, stroomt de energie niet goed meer door dit chakra (blokkade). Het mengsel voor een betere energie doorstroming bestaat. Stuis Chakra Olie is samengesteld met o.a.: Patchouli, Ceder, Kaneel, Verveine en Basilicum.

Chakra nr. 2 - Heiligbeen Aromamengsel zorgt voor onze emoties, begeerte, seksualiteit, bezorgdheid, creativiteit en alle onbewuste ritmische functies rondom dit chakra. Shocks, akelige ervaringen of problemen kunnen dit chakra blokkeren. Het mengsel voor het heiligbeenchakra werkt regulerend. Heiligbeen Chakra Olie is samengesteld met o.a.: Ylang-Ylang, Sandelhout, Roos, Rozenhout, Palmarosa, Jasmijn, Citroen en Bergamot.

Chakra nr. 3 - Zonnevlecht Aromamengsel representeert ons handelen, onze kracht, wil en vitaliteit en de zonneschijn in het leven. Wie bang of nerveus is, voelt de maag vaak samentrekken; dit is spanning in het zonnevlechtchakra. Het zonnige, versterkende en rustgevende mengsel voor het Zonnevlecht Charka Olie is samengesteld met o.a.: Vetiver, Vanille, Sinaasappel, Mirre en Mandarijn.

Chakra nr. 4 - Hart Aromamengsel voor het centrum van liefde, verwantschap, medegevoel, vrijheid en innerlijke ruimte. Liefde van het hart wordt gekenmerkt door vreugdevolle acceptatie van de eigen persoon en van het leven zoals het is. Hart Chakra Olie is samengesteld met o.a.: Ylang Ylang, Roos Absolue, Neroli en Vanille.

Chakra nr. 5 - Keel Aromamengsel de communicatie met de buitenwereld. Bij degenen die bijvoorbeeld moeilijk hun gevoelens kunnen of durven te uiten of bij wie zijn gedachten inslikt uit angst anderen te kwetsen, kan er een blokkade optreden in het keel chakra. Verzachtende Keel Chakra Olie is samengesteld met o.a.: Roos, Mirre, Kamille en Jeneverbes.

Chakra nr. 6 - Voorhoofd Aromamengsel wordt ook wel 3e oog genoemd of daarmee in verband gebracht. Het voorhoofdchakra heeft ook te maken met het denken, met verstand en inzicht. Het werken met dit chakra zal vooral heilzaam zijn voor mensen met een warrige geest en voor degenen die grote verstandelijke inspanningen moeten leveren. Voorhoofd Chakra Olie is samengesteld met o.a.: Scharlei, Munt, Mirte en Laurier.

Chakra nr. 7 - Kruin Aromamengsel staat in verbinding met de kosmische energie en representeert onze onbewuste en bewuste gedachten en structuren, ons geloofssysteem en het kennen van de zuivere intuitie. Volatile Kruin Chakra mix werkt zuiverend, verhelderend en bechermend, de Chakra Kruin olie is samengesteld met o.a.: Wierook, Sandelhoud, Lavendel en Roos.

 

Sorteer op
 • Chakra mengsels Chakra 1 Stuit 5 ML
  Chakra mengsels Chakra 1 Stuit 5 ML

  Chakra 1 Stuit

  Dit chakra wordt stuit-, basis- of wortel-chakra genoemd.

  Men noemt dit chakra ook wel overlevings-chakra, omdat dit chakra gericht is op overleving en op bevrediging van alle basis behoeften zoals eten, drinken…

  € 16,75
 • Chakra mengsels Chakra 2 Heiligbeen 5 ML
  Chakra mengsels Chakra 2 Heiligbeen 5 ML

  Chakra 2 Heiligbeen

  Dit chakra wordt milt- of heiligbeen-chakra genoemd.

  Het heiligbeen-chakra regelt onze emoties, begeerte, sexualiteit, bezorgdheid, creativiteit en alle onbewuste ritmische functies rondom dit chakra. Shocks,…

  € 16,75
 • Chakra mengsels Chakra 3 Zonnevlecht 5 ML
  Chakra mengsels Chakra 3 Zonnevlecht 5 ML

  Chakra 3 Zonnevlecht

  Dit chakra wordt het zonnevlecht-chakra genoemd.

  Het zonnevlecht-chakra representeert ons handelen, kracht, onze wil en vitaliteit en de zonneschijn in je leven.

  Als je gespannen of neerslachtig bent, trekt…

  € 16,75
 • Chakra mengsels Chakra 4 Hart 5 ML
  Chakra mengsels Chakra 4 Hart 5 ML

  Chakra 4 Hart

  Dit chakra wordt het hart-chakra genoemd.

  Het hart-chakra is het centrum van liefde, verwantschap, medegevoel, vrijheid en ruimte voor jezelf.

  Liefde van het hart wordt gekenmerkt door vreugdevolle acceptatie van…

  € 16,75
 • Chakra mengsels Chakra 5 Keel 5 ML
  Chakra mengsels Chakra 5 Keel 5 ML

  Chakra 5 Keel

  Dit chakra wordt het keel-chakra genoemd.

  Het keel-chakra representeert elke vorm van communicatie met de buitenwereld.

  Als je b.v. lastig je gevoelens kan uiten of als je iemand iets wilt zeggen en het niet durft…

  € 16,75
 • Chakra mengsels Chakra 6 Voorhoofd 5 ML
  Chakra mengsels Chakra 6 Voorhoofd 5 ML

  Chakra 6 Voorhoofd

  Dit chakra wordt het voorhoofd-chakra genoemd.

  Het voorhoofd-chakra wordt in verband gebracht met het derde oog.

  Het voorhoofd-chakra heeft ook te maken met het denken, verstand en inzicht.

  Het werken met…

  € 16,75
 • Chakra mengsels Chakra 7 Kruin 5 ML
  Chakra mengsels Chakra 7 Kruin 5 ML

  Chakra 7 Kruin

  Dit chakra wordt het kruin-chakra genoemd.

  Het kruin-chakra representeert onze bewuste en onbewuste gedachten, structuren, ons geloofssysteem en het kennen van de zuivere intuïtie.

  Het kruin-chakra staat in…

  € 16,75
 • Chakra mengsels Set 7 chakra oliën
  Chakra mengsels Set 7 chakra oliën

  Een gezonde geest in een gezond lichaam.

  Steeds meer mensen zijn bezig met het ontdekken van de oeroude chakra-wetenschap.

  Er zijn 7 hoofdchakra’s die vaak als wielen of als bloemen worden afgebeeld op oude platen.

  De…

  € 112,25
© 2012 - 2024 charaenaan-insight new age en wellness gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel