innerchild healing program

 

Ons innerlijke kind : 

We hebben allemaal een innerlijk kind, ook wel ons Innerchild genoemt , het is het kind wat binnenin jou leeft, zij of hij is er altijd, maar soms zijn we de verbinding ermee verloren.

Je innerlijke kind is: Het kind dat gekoesterd, verzorgd en geliefd wil worden, en dat nu nog steeds in jou leeft, het emotionele en gevoelige deel in je, en Het creatieve en artistieke deel in je, maar ook het vrolijke, dartele en humoristische kind zoals toen je nog jong en onervaren was.

Dat deel in jou dat moet worden teruggevonden om je Ware Zelf tot uitdrukking te brengen waardoor je liefdevol in het leven staat en gezond, gelukkig en met plezier leeft.

Iedereen heeft een innerlijk kind, dus ook jij die dit nu leest!

In de loop van ons leven verwaarlozen we het vaak, waardoor je er geen contact meer mee hebt.

Dus om je Innerlijke Kind weer te manifesteren is het eerst nodig om er contact mee te maken.

Je kunt jezelf pas écht vrij voelen als je het kind in jezelf geheeld hebt.!

 

Misschien heb je al vroeg geleerd om ‘sterk’ te zijn, omdat jij je verantwoordelijk voelde voor het welzijn en geluk van je ouders.

Als dat zo is, dan hebben jouw werkelijke kindbehoeftes er niet volledig mogen zijn.

Je bent niet zorgeloos, vrij, kwetsbaar en onschuldig mogen zijn, want jij moest immers ‘sterk’ zijn.

Hoe oud en wijs je ook bent, binnenin je leeft ook een klein kind, dit jongetje of meisje heeft liefde en aandacht nodig, net als een kind van vlees en bloed.

 

   Je zou zeggen dat dat heel logisch klinkt en

   dat het je ook gemakkelijk af zou gaan.

   Zo’n hummeltje dat het even niet meer weet,

   die sta je toch met al je liefde en tederheid bij?

   Stel je voor dat je eigen kind huilend voor je staat omdat             het verdrietig is, wat zou je doen?

   Zou je zeggen: ‘Stel je niet zo aan, er zijn wel ergere dingen       dan dit,Gewoon even doorzetten, slik die tranen maar weg.’?

   Waarschijnlijk niet… en toch is dat precies wat je geneigd bent te doet als jouw innerlijke kind huilend voor je staat. Wanneer je in je jeugd niet de liefde, warmte en acceptatie hebt ontvangen die je nodig had, zal je innerlijke kind gewond zijn geraakt.

Als kind heb je daardoor overlevingsmechanismen moeten inzetten om met de voor jou te pijnlijke werkelijkheid om te gaan. Toen waren die nodig voor je psychische overleving, nu zitten ze je vooral in de weg, alhoewel je je daar vaak niet volledig van bewust bent.

* Angst :Angst is de meest diepe laag van afweer.

* Niet voldoende liefgehad : Misschien worstelden je ouders met hun eigen problemen en waren ze daardoor niet in staat jou de zorg een aandacht te geven die jij als kind nodig hebt gehad.

* Primaire Afweer : Je voelt je snel schuldig of slecht en dit maakt je somber en gevoelig voor depressies. Je hebt gebrek aan vitale levensenergie en ervaart het leven hierdoor als een last.  

* Valse hoop  : Valse Hoop betekent dat je als kind hoopte te krijgen wat je nodig had, door maar heel hard je best te doen.

De gevolgen? Irritatie, woede, stress, agressie en superioriteitsgevoelens.  

 

Ontkenning van je behoeften

Je kunt dit bijvoorbeeld doen door veel te werken, veel te roken en veel te drinken of te eten, verslavingen en eetstoornissen zijn duidelijke uitingen hiervan.

Voorbeelden van problemen in het gezin die kunnen leiden tot bovenstaande innerlijke problematiek zijn onderandere :

* Alcohol- en drugmisbruik van de ouder of ouders 

* Emotionele verwaarlozing / Emotionele manipulatie

* Geestelijke mishandeling

* Incest

* Lichamelijke verwaarlozing / Lichamelijke mishandeling

* Regelmatige ruzies of geweld tussen de ouders

* Psychische mishandeling

* Ziekte 

* Psychiatrische problemen van de ouder of ouders 

*Narcisme, Sociopathie, Borderline, ernstige depressie, schizofrenie, enz.

 

 

 

Als deze vormen van afweer je maar al te bekend in de oren klinken, vraag je je misschien af hoe je hiermee om kunt gaan. Het antwoord ligt  in het volwassen deel dat zich ook in jou bevindt

Als het innerlijke kind niet gelukkig is dan ben je zelf ook niet gelukkig. 

Dit komt omdat je ziel , Je Ware Zelf, dan nog niet alles verwerkt heeft wat je gelukkig zijn blokkeert en verstoord, en dus is er nog zielenpijn, Je houdt oude negatieve, pijnlijke gevoelens nog vast , Denk aan de uitdrukking: Tot in Je Ziel geraakt zijn door iets.

Dat iets heeft zo een geweldige invloed op je leven dat het je geluk en welzijn heel erg verstoord.

 

De eerste jaren in ieders leven bestaat met name uit lessen, deze lessen die we dan hebben meegemaakt mogen we gaan begrijpen en als we die lessen begrepen hebben kunnen we die weer loslaten. 

Loslaten betekent hier: bewust zijn met datgene wat we wel of niet willen koesteren, dus willen vasthouden, hou alleen datgene in je binnenste vast, dat waardevol en goed voor je is , als we negativiteit niet verwerken, dan blijft het in ons systeem zitten, dan komt het steeds weer naar boven en we voelen ons ongelukkig.

 

Ons innerlijk kind, ons Ware Zelf, wil hiervan verlost worden, net als jij, net als je Lichaam en Geest.

Een gelukkig leven kunnen we zelf creëren, door positief in het leven te staan, door positief te denken en doen.

Als je van Jezelf houdt, als je goed bent voor Jezelf, als je beseft hoe Waardevol en Uniek jij bent, dan ben jij gelukkig en je innerlijke kind ook.

 

Liefde is universele positieve energie, de meest krachtige energie in het Universum.

Kijk terug op je verleden en koester wat je wil koesteren in je hart , alles wat je niet wil koesteren moet verwijderd worden uit je leven.

Door die verwijdering ontstaat er ook weer ruimte voor nieuwe dingen in je leven, zo komen we steeds beter in balans, dit is de bedoeling van persoonlijke ontwikkeling.

Innerlijk Kind Healing program is een afstemming die je weer op een goede manier verbindt met je eigen energie van levenslust en enthousiasme, en van vreugde en creativiteit.

De energie die zo kenmerkend is voor kinderen die vol vertrouwen zijn en met volle teugen genieten van het leven.

En waar je ook als oudere weer energie en vreugde uit kunt putten.

Waarmee je weer kind kunt worden en dat een verrijking kan zijn voor je volwassen leven.

Niet iedereen kan terug kijken op een onbezorgde jeugd, die een aaneenschakeling was van zonnige dagen en vreugdevolle ervaringen.

Veel mensen hebben in enige vorm wel dingen meegemaakt die nog steeds een schaduw werpen op hun huidige leven.

Hoe was dat voor jou? , Was jouw jeugd niet de tijd van je leven?, Heb je het gevoel dat problemen waar je nu mee te maken hebt tijdens je jeugdjaren zijn ontstaan? Dan is Innerlijk Kind Healing program een helende afstemming en een goede keuze voor jou.

Alleen jij kan je leven veranderen, niemand anders kan dit voor je doen Maak vandaag nog jouw start met de 12 weken Innerlijk Kind healing sessies.!!!

 

Samen met jou ga ik aan de slag met het omarmen van het kleine meisje, of jongetje in jou, Je gaat je kind patronen herkennen, doorvoelen en loslaten.

We doen dit onder andere doormiddel van verschillende vormen van Reiki healing sessies en meditaties van elk die je terugbrengen naar je kindertijd en het schrijven met je innerlijke kind, Zo ga je een gesprek aan van hart tot hart en leer je vanuit je innerlijke volwassenen je innerlijk kind weer kennen, je geheelde en geïntegreerde gewonde kind zal je volwassen leven niet meer verstoren.

 

Hoe ernstig jouw innerlijk kind nog verwond is, kun je onder andere aflezen aan de gevoelens van minderwaardigheid, ontevredenheid, of leegte, of aan de chronische ergernis of woede naar anderen en jezelf.

Al deze gevoelens zijn dus die overlevingsmechanismen , zij zijn als het ware een schreeuw om aandacht van je gekwetste innerlijke kind.

Tijdens de 12 weken leer je luisteren naar deze gevoelens, dankzij de zachtheid en gevoeligheid van het Innerlijk Kindwerk kom je ook bij de gevoelens die diep begraven liggen, met het doorvoelen ervan maakt je je los van je overlevingsstrategieën waarmee je ze al die tijd hebt toegedekt.

 

In het contact met je innerlijk kind kom je ook toe aan rouwverwerking, rouw om wat er niet is geweest en rouw om de dingen die pijnlijk zijn geweest.

Als je een grote stap wilt zetten op weg naar het helen van jouw innerlijk kind, begin er dan nu mee om jezelf ongeacht wat je doet, goed te keuren, de afkeuring van jezelf houdt namelijk  ook jouw pijnlijke programmering in stand en daar word je niet blij mee, de afkeuring heb je vroeger als kind van je ouders overgenomen.

De relatie met jezelf verbetert en daarmee die met anderen, want gezonde relaties beginnen altijd bij de relatie met jezelf. Zo gaat er een wereld voor je open aan genieten en vol vreugde in het hier en nu leven.!!

Als je dit nu zo gelezen hebt, dan begrijp je beter, waarom jij bent zoals je bent, je bent zo geprogrammeerd en je snapt nu ook dat je jezelf kunt veranderen.

Normaal gesproken blijven we in hetzelfde kringetje rond draaien, meestal is dat een kringetje van negatieve gedachtes die weer negatieve situaties aan trekken.

Die cirkel kan je doorbreken, blijf dus niet langer rondlopen met ellende in je lichaam en je leven, maar maak schoon schip.

Dat is wat ik je gun.

Dan word ook jouw leven een feestje.

 

 

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen of wil je je inschrijven voor deze 12 weekse innerchild healing progam, stuur me dan een mail met je vragen , of je gegevens voor het inschrijven van de cursus.

 

 

In liefde ,licht & kracht, 

Namasté, 

 

Angel Ayasha  charaenaan-insight  

 

 

 

© 2012 - 2024 charaenaan-insight new age en wellness gifts | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel